Felanmälan i Värnamo

 
Tekniska kontoret på Värnamo kommun har introducerat en väldigt bra tjänst för kommunens invånare. Har du retat dig på att en gc-väg ständigt är dåligt skottad, att en gatlykta slocknat, att det ligger krossat glas i en tunnel, det är klotter på scenen i Apladalen, ja, faror och fel i vår omgivning som du tycker ska åtgärdas. Knyt inte näven i fickan eller skriv insändare till tidningen. Sitt inte i telefonkö när du egentligen inte har tid till det.
 
Nu kan du göra en felanmälan via din dator eller mobiltelefon!
 
kommunens hemsida finns till vänster på startsidan en länk som heter Felanmälan. Klickar man där kommer man till ett formulär att fylla i. Meddelandet skickas vidare för hantering av ansvarig för det arbetsområde man har angett. Så får man en bekräftelse via mejl eller sms att ens felanmälan har gått fram.
 
Har man en s k smartphone kan man installera en app som heter "Felanmälan Värnamo" och som fungerar likadant som via hemsidan.
 
Väldigt fiffigt och uppskattat har man märkt på förvaltningen. Givetvis kan man fortfarande ringa till kontoret, precis som förut.
 
 
När detta var min dagliga väg till jobbet för ett år sedan ringde jag och klagade på skottningen och fick prata med en trevlig man som förklarade rutinerna för mig. Sen blev det töväder. Det löser många snörelaterade problem.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0