Ett eget postkontorÄr du sugen på att ha ett eget postkontor hemma? Då har du chansen att skaffa ett hos Erikshjälpen i Värnamo. Det är inredningen från Posten i Lanna som skänkts till second hand-varuhuset.

Postkontoret har inte varit i bruk de senaste åren, men dessförinnan flitigt besökt av lannabor. Det sköttes under många år av ägaren till livsmedelsaffären vägg i vägg. Många in- och utbetalningar har passerat luckan, paket har vägts och taxerats från Lanna till hela världen och försändelser av alla slag har lämnats ut.

Nu är delar av inredningen till salu, men jag tänker inte lägga något bud. Dels för att det inte skulle få plats hemma hos mig och dels för att sex år i just detta postkontor får vara nog för min del.

Fast glaspartierna är väldigt snygga...Just Art - en konstutställning i VärnamoEmma och Dianna är två flickor som jag träffade när de med sina kurskamrater från estetiska programmet på Finnvedens Gymnasium besökte Galleri Hörle Slott.

De berättade då att de som projektarbete skulle göra en utställning med sina egna konstverk.

Den pågår nu i Missionskyrkan och är värd att se! De duktiga och kreativa tjejerna jobbar med olika tekniker som glas, målning, teckning och musik.

När jag kom dit blev de intervjuade och fotograferade av Värnamo Nyheter.

Utställningen pågår nästa vecka måndag - torsdag.

Vi kommer säkert att få se mer av dessa konstnärer i framtiden!


RSS 2.0