Zoom i Värnamo!Nästa söndag, den 22:e, är sista dagen för utställningen Zoom på Vandalorum. Italiensk design, med möbler och inredningsartiklar som i alla fall jag har ett stort begär till.Någon har kanske en gammal skrivmaskin av märket Olivetti i gömmorna?Läs mer om utställningen på Vandalorums hemsida.


Sommar i Åsenhöga
I det här gråa och blöta vädret kan det pigga upp att tänka på en fin sommardag. En kompis och jag åkte till hembygdsparken i Åsenhöga och åt våfflor en dag i juli. Ett uppskattat initiativ att ha sommarcafé! Det var öppet i stugorna, så jag passade på att se den intressanta utställningen om utvandringen från gnosjöbygden till Amerika.En massa fina föremål finns bevarade. Det är bra att se dem i ett förklarat sammanhang, och inte bara som chica inredningsdetaljer på inredningsbloggar och -magasin.


Jag såg nyss en gammal rostig M-skylt som stod inne i en bloggares kök. Hoppas att den här skylten får stå kvar och visa vägen ett bra tag till:Men om jag fick bilden med småflickorna skulle jag inte tacka nej!

RSS 2.0