Lycka är att få dricka öl i plastglas

Och det har man verkligen chans till i Värnamo i dagarna fyra. Man kommer att vara trött på söndag. Tack och lov är Värnamodagarna slut då, för det här lovar gott. Ett jättetält mellan Sten Stures och Swedbank ungefär. I detta mastodonttält som kallas Harrystältet satt och stod en massa människor, i huvudsak av den kvinnliga sorten. Det skulle bli modevisning. Långt bort i folkhavet kunde man skymta modellerna som visade kläder från flera värnamobutiker. Fotoblixtarna slog i kristallkronorna, applåderna rungade och folk jublade. Jag stod så långt bort att allt blev suddigt.

Sen var vi tvungna att gå till mattältet för mat och dryck. Utanför kunde man välja mellan olika utländska specialiteter, vi valde indiskt. Stämningen var hög i det tältet där en trubadur uppträdde, men när vi kom tillbaka till Harrystältet bågnade tältduken där av trycket från scenen och publiken. Ett coverband spelade och varenda 43-åring rockade loss på podiet där kläderna tidigare visats upp.

På scenen sjöng söta blonda flickor i rök och jag förstod av ett gäng fjortisars jubel att en söt kille också hade uppträtt.

Bakfyllan kommer att ligga tung över stan på söndag. Inte för att det var mycket fylla på stan, men så mycket att roa sig med är vi inte vana vid här.



1. Harrys hade pyntat tältet. 2. Smockfullt! 3 och 4. Suddiga modeller

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0