Hemma hos Berit

Det är inte bara det gamla som är intressant. Ännu roligare är det med nuet - hur har vi kusiner det idag? Hur ser det ut där vi bor?Så här såg det ut hemma hos mig i julas. Det är min dotter Karin, 25, på bilden. Julklapparna ligger under bordet till höger och ska snart delas ut.

Skicka gärna bilder!

Halvkusiner

I dag ska jag vidga kusinbloggen till att även omfatta halvkusiner. Kusiner till Slähultssyskonen och deras barn.Den här bilden har mamma kallat "Kafferep i Torp 1951". Torp är en gård i Bredaryd och förutom de som har anknytning dit ser man Malin och Pontus, Lilly och Arvid Schön och Astrid och Tore Andersson. Två av pojkarna till vänster i baskermössor är våra halvkusiner Ingemar och Sigvard i Rannäs, sedan kommer Ingegärd och Anita och intill dem Birgitta och Ingrid på Fållen.

I Torp bodde Olle och Frideborg. Frideborg kommer från Forslyckan i Havrida och de flyttade dit på äldre dar. Sonen Göran, i basker längst till vänster, har byggt hus intill och är idag granne med Anitas son Stefan, som i sin tur har ett nybygge på betesvallen intill Hagafors, där Malin bodde och nu Anita och Kalle bor. Hänger ni med?

RSS 2.0