Skvaller från Värnamo

På lördag är det Friveckolördag! Alla värnamobor vet vad det är, liksom de som bor i en radie av säkert 10 mil runt stan. I alla fall brukar det kännas som om hela kommunen och lite till söker sig till Värnamo just den här lördagen för att köpa schweizermandel, fårskinnstofflor och tröjor med roliga tryck. Det är omöjligt att ta sig fram i stan per cykel och varenda parkeringsplats är upptagen.

En nyhet i år är att bland andra marknadsknallar kommer Thomas Lundh att ha ett stånd och sälja sin nya bok. Den heter "Skvaller från Värnamo" och kommer att bli en, om inte kioskvältare så åtminstone en liten krusning i det stillastående vattnet i Liljan.

Med utlovade kapitel med titlar som "Jesus, Jonas Gardell och Sven Slättengren", "Gladsex i Apladalen", "Hjältarna i Folkets park" och "Värnamos nya maktelit" lovar jag att den kommer att bli omtalad.

Thomas Lundh är en känd värnamobo som journalist på Värnamo Nyheter och som även tidigare gett ut ett par böcker. Nu har han startat ett bokförlag, Gotj, vilket han skriver om på förlagets hemsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0